TINEX - Раде Кончар

Телефон: 071/278-575

Адреса: ул. „3-та Македонска Бригада„

Раб. време: 10:00 -  18:00

Трае ОД: 01.2.2017

Трае ДО: 15.3.2017

50% попуст на вредносен ваучер за хемиско чистење и перење на облека и текстил по избор, во сервис за хемиско чистење "Fresh Express"