Трговски центар - Capitol Mall

Телефон: 075/289-795

Адреса: Бул. „Јане Сандански„ бр.71 Скопје

Раб. време: 10:00-22:00

Трае ОД: 01.2.2017

Трае ДО: 15.3.2017

50% попуст на вредносен ваучер за хемиско чистење и перење на облека и текстил по избор, во сервис за хемиско чистење "Fresh Express"